Är du intresserad av skog/mångfald?

Länsförbundet Kronoberg har startat en mångfaldsgrupp  i länet och söker ytterligare intresserade till gruppen. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alla avverkningar av skog ska anmälas till Skogsstyrelsen och ingen avverkning får ske innan det har godkänts. Skogsstyrelsen hinner inte med att kontrollera om det finns något skyddsvärt. Därför godkänns nästan alla avverkningar utan att kontroll sker. Det behövs därför intresserade personer i alla kommuner i länet som har ett intresse för att engagera sig i dessa frågor. Du behöver inte vara expert utan det räcker med ett intresse. Möjligheter till utbildning och träffar finns. Nästa diskussionskväll i länet för mångfaldsgruppen kommer att bli  måndagen den 8 december klockan 18.00 i Studiefrämjandets lokaler  på Kronobergsgatan 7 i Växjö. Erfarenhetsutbyte med Östergötlands skogsgrupp och fika står på programmet. Anmälan till Love Eriksen på telefon 0731-82 50 31 eller love.eriksen@hek.lu.se Du kan också kontakta Sven Karlsson 0478-402 19 eller mobil 073-36 0 73 34 eller Leif Blomgren telefon 0478-406 42 070-30 83 890 för mer information och samåkning.

 

 

Foto: Gunilla Stråth-Karlsson

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.